Ivo Verrijckt

Ivo Verrijckt

Al meer dan 40 jaar jouw persoonlijke bouwcoach voor bouwen met vertrouwen in de Antwerpse en Limburgse Kempen.

Je woning moet voelen als een maatpak en passen bij je woonwensen, budget en manier van leven

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Je woning moet aansluiten bij je manier van leven. Dat is iets waar we ons bij Bouwonderneming Verrijckt heel sterk van bewust zijn. We zijn geen verkopers, maar dragen de titel ‘bouwcoach’ met enige fierheid en met opgeheven hoofd. Want dat is precies wat we doen, mensen coachen bij hun bouwprojecten. We beseffen maar al te goed dat je eerst moet luisteren naar mensen en hun bouwverlangens. Daarom is het ook zo belangrijk dat een bouwcoach zo vroeg mogelijk bij een bouwproject betrokken wordt. Idealiter gaat een bouwcoach zelfs mee kijken naar de bouwgrond om te zien hoe het zit met de oriëntatie. Om duidelijk te weten te komen wat er precies kan en mag gebouwd worden. Ook het budget is uiteraard belangrijk: is het budget wel voldoende voor het totaalpakket? Een bouwcoach zorgt ervoor dat je als bouwheer niet in mogelijke valstrikken terechtkomt.

Je woning moet aansluiten bij je manier van leven …

We herhalen onze openingszin als tussentitel omdat die zo veel waarheid bevat. Jouw manier van leven is een bepalende factor bij het bouwen van je woning. We geven onze klanten altijd de raad om een lijstje op te maken van wat zij belangrijk vinden in het leven. Een woning die ideaal is en past in de levensvisie van de ene bouwheer zal daarom niet passen bij de andere. Stel jezelf de vraag: wat vind ik belangrijk in het leven? Sommige mensen noteren begrippen als comfort, anderen vinden energie belangrijk, weer anderen houden ervan veel familie en vrienden te ontvangen. In dat laatste geval bijvoorbeeld houden we er rekening mee dat de ruimtes in de woning groot genoeg zijn om veel mensen in te verzamelen en dat ook de tuin ruim genoeg is. 

… en moet passen als een maatpak

Bij het bouwen van je ideale woning moet je rekening houden met duizenden factoren. Het is heel belangrijk dat de mensen zich al van bij het eerste gesprek met onze bouwcoach heel erg openstellen en veel vertellen over wat hen bezighoudt en wat ze belangrijk vinden. Want alleen op die manier kunnen we ze een woning bezorgen die als een maatpak bij hen past. Als bouwcoach hebben we geen glazen bol. We kunnen niet anders dan luisteren en verder bouwen op wat onze klanten ons vertellen. Voor sommige mensen staan luxe en comfort op nummer één. Anderen willen een moderne woning, maar vinden die luxe minder belangrijk. Voor hen mag alles sec afgewerkt worden. En dat kan uiteraard. Probleemloos. Waarom? Omdat je woning moet aansluiten bij je manier van leven. Daarom luisteren we heel alert naar wat je zegt, en gaan we in op alle kleine, voor jou zo belangrijke levensdetails.

Vragen?

Ivo Verrijckt van Bouwondernemingen Verrijckt staat je graag te woord om alle nodige informatie te verschaffen. Je kan hem bereiken via het antwoordformulier op de website.

© C’bon

Lees nog andere interessante blogs

Wat kost een totaalrenovatie in 2020?

Wat kost een totaalrenovatie in 2020?

Hoeveel budget heb je nodig om te renoveren? In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende factoren die de prijs bepalen bij een totaalrenovatie.