Realisatie: Kontich

Hoe Verrijckt het verschil heeft gemaakt

Deze woning situeert zich aan de rand van Kontich en is een halfopen bebouwing. De woning werd opgetrokken volgens het Ben-principe (Bijna Energie Neutraal). De bouwheer hechte uitermate belang aan een ultra goede isolatie van de woning en een eigen groene energie opwekking. Zo werd het leef comfort gemaximaliseerd en de bewoonkost geminimaliseerd.

Deze woning heeft een bruto oppervlakte van 241 m² en is ingedeeld als volgt.

Gelijkvloers: inkomhal, gastentoilet, wasplaats, garage, bureel/speelhoek, keuken, eet- en zithoek met zicht op de tuin.

Eerste verdieping: nachthal, apart toilet, technische ruimte, speelkamer, dressing met aansluitend slaapkamer en badkamer ingericht met douche, ligbad en dubbele lavabo.

Tweede verdieping: nachthal, 2 slaapkamers met douche ruimte en lavabo.