Kwaliteit sinds 1978

Ons DNA

Wij verzorgen nieuwbouwprojecten- en totaalrenovaties met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding, high-end materialen en een ijzersterke planning.

Welkom bij Verrijckt.

Wie we zijn

Al 42 jaar lang zet Verrijckt zich in om woondromen te realiseren. Zaakvoerder Ivo is letterlijk en figuurlijk groot geworden in het familiebedrijf dat zijn grootvader oprichtte. 

Al die tijd heeft Verrijckt ingezet op de ontwikkeling van een sterke bouwmethodiek en voortdurende optimalisatie van het bouwproces. 

De projecten die we vandaag opleveren zijn werkelijk door en voor (ver)bouwers

Steeds met veel aandacht voor de klant en high-end materialen. Dat maakt van elk project iets uniek. 

Wij maken het verschil

Wat we doen

+
Jaren ervaring
0 +
Opgeleverde projecten
0 +
Voltooide renovaties

Verrijckt maakt in elke fase van het (ver)bouwproces graag tijd voor zijn klanten. Hoe beter we er in slagen om je wensen begrijpen, des te beter we er in slagen om je woondroom werkelijkheid te maken.

Bouwen of renoveren met Verrijckt staat garant voor een ijzersterke planning. We slagen hierin dankzij partnerships op te zetten met betrouwbare en solvabele bedrijven met een hoge beroepsethiek.

Als we bouwen of renoveren doen we dat steeds met een focus op langere termijn. We gaan op zoek naar de meest performante bouwmethode, we houden rekening met (aankomende) regelgeving, we zetten in op energiebesparing en bekijken hoe we je budget optimaal kunnen besteden.

Om het bouwproces zo aangenaam mogelijk te laten verlopen zorgen wij voor de volledige opvolging van je project. Onze wekelijkse werfbezoeken maken dat je ten allen tijde over juiste en recente informatie kan beschikken. Het zorgt er verder voor dat we perfect kunnen inspelen op eventuele onvoorziene omstandigheden. 

Voor ons stopt een samenwerking niet bij de oplevering van je project. We mikken steeds op langere termijn en blijven je regelmatig voorzien van relevante informatie die bijdraagt aan een optimaal onderhoud van je nieuwbouw of renovatieproject.

Recensies

Wat onze klanten zeggen

Praten over jouw project?

Vraag jouw gratis inspiratiegesprek aan