Ivo Verrijckt

Ivo Verrijckt

Al meer dan 40 jaar jouw persoonlijke bouwcoach voor bouwen met vertrouwen in de Antwerpse en Limburgse Kempen.

Welke zekerheid heb ik dat mijn nieuwbouwwoning daadwerkelijk wordt opgeleverd?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Schiet je ’s nachts soms badend in het zweet wakker met de vraag: ‘Wordt mijn nieuwbouwwoning zeker opgeleverd? We stellen je graag gerust. Je nieuwbouw wordt 100% zeker opgeleverd. Hoe dat komt? Omdat de wet-Breyne voorziet in een waarborgfonds dat elke bouwheer de garantie biedt dat zijn nieuwbouwwoning inderdaad zal worden gerealiseerd. Je nieuwbouwwoning wordt dus gegarandeerd afgewerkt, ook als je aannemer failliet gaat. Inderdaad, je leest het goed, zelfs als je aannemer de boeken toe doet, kan je er als bouwheer zeker van zijn dat je woning wordt opgeleverd. Allemaal dankzij het waarborgfonds. De volgende kanttekening is hier evenwel op zijn plaats. Dat fonds komt enkel en alleen tussen als de aannemer werkt volgens de wet-Breyne. En dat kan een serieus addertje onder het gras zijn. Er lopen immers nog heel veel aannemers rond die de wet-Breyne omzeilen.

De wet-Breyne beschermt jou als bouwheer met het waarborgfonds

De wet-Breyne is inderdaad in het leven geroepen om jou als bouwheer te beschermen. Daarom is het ook zo belangrijk dat de aannemer waar je mee samenwerkt de lettertjes van de wet-Breyne ook volgt. Veel bedrijven proberen die wet te omzeilen. En dat is jammer, want als bouwheer heb je dan eigenlijk geen zekerheid meer dat je woning inderdaad zal worden opgeleverd. Onze boodschap aan jou is heel duidelijk en luidt als volgt: ga op zoek naar een betrouwbare aannemer die de wet-Breyne rigoureus toepast. Maak daar zelfs één van de basisvoorwaarden van bij je keuze van aannemer. Het zou zot zijn samen te werken met een aannemer die de wet-Breyne – de wet die jou beschermt – niet volgt.

Nieuwbouwwoning zeker opgeleverd bij Bouwonderneming Verrijckt

Hoe we kunnen garanderen dat we jouw nieuwbouwwoning zeker opleveren? Omdat Bouwonderneming Verrijckt alle lettertjes in de wet-Breyne rigoureus volgt. We vinden het ook heel belangrijk dat de mensen dat weten. Zo maken we potentiële klanten duidelijk wat het verschil is tussen een voorlopige en een definitieve oplevering, wat daar allemaal bij komt kijken en hoe de wet-Breyne hen in de hoedanigheid van bouwheer beschermt. Ben je klant van Bouwonderneming Verrijckt? Dan kan je op de beide oren slapen. Jouw nieuwbouwwoning wordt zeker en vast opgeleverd. Met 100% zekerheid. Gegarandeerd.

Nog vragen hierbij?

Neem contact op met Ivo Verrijckt. Hij komt graag bij je langs om je meer uitleg te geven.

© C’bon

Lees nog andere interessante blogs

Wat kost een totaalrenovatie in 2020?

Wat kost een totaalrenovatie in 2020?

Hoeveel budget heb je nodig om te renoveren? In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende factoren die de prijs bepalen bij een totaalrenovatie.