Ivo Verrijckt

Ivo Verrijckt

Al meer dan 40 jaar jouw persoonlijke bouwcoach voor bouwen met vertrouwen in de Antwerpse en Limburgse Kempen.

Jarenlange samenwerking

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Jarenlange samenwerking.

Een bouwproject brengt met zich mee dat je met veel leveranciers in aanraking komt. Schrijnwerkers, sanitair, keuken, vloerleggers enz.  Wij kennen ze allemaal. En dat geeft voordelen voor u. We weten waar we de beste materialen aan de beste voorwaarden kunnen krijgen.  En wie zal daar op het einde van de rit van genieten? U!

Bouwonderneming Verrijckt kiest voor een businessmodel waar niet het onderste uit de kan moet gehaald worden om de winstmarge zo hoog mogelijk te houden.  Nee. Wij kiezen voor een model waar we een gezonde, doch niet overdreven marge kunnen maken.  Hoe doen wij dat?  Heel eenvoudig.

We leggen onze marges lager dan de meeste van onze collega’s. We besparen niet op de kwaliteit van de materialen of uitvoering. Integendeel. Bij ons heb je al snel betere materialen voor een budget dat gelijk is aan materialen die minder budget vragen.

U bent degene die hier zal van genieten.

Lees nog andere interessante blogs

Wat kost een totaalrenovatie in 2020?

Wat kost een totaalrenovatie in 2020?

Hoeveel budget heb je nodig om te renoveren? In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende factoren die de prijs bepalen bij een totaalrenovatie.